fbpx
Selecteer een pagina

VEEL GESTELDE VRAGEN

Veel gestelde vragen

door | dec 3, 2019

Hoe zou het voelen om GEWOON fit en gezond te leven? Dat je langzaam afvalt, je met je kinderen kan spelen en het langer vol kan houden als ze! Dat je je niet de hele dag zo futloos voelt, maar lekker fit! Dat je best je biertje mag drinken in het weekend, of een wijntje met je vriendinnen? Dat je geen stress hebt over wat je moet gaan eten, maar dat je weet wat werkt en dat dit eigenlijk heel goed vol te houden is.

Wat zeggen cliënten?

Cliënt Testimonials

Ik heb een hekel aan een sportschool en fitness. Daar lag mijn twijfel, echter dat verdween als sneeuw voor de zon toen ik de positieve effecten zag en voelde in mijn lichaam.
Ik train nu bijna 3 jaar en wilde 1 op 1 begeleiding omdat ik twijfelde over mijn houding bij de oefeningen.

Body & mind gericht is Sierk’s manier van trainen. De B.A.S.I.S. (Bewegen, Ademhaling, Stress, Immuunsysteeem en Slaap) staat hierin centraal.

Het is een goede uitlaatklep in het drukke en soms stressvol bestaan als ondernemer. Ik kom er altijd energiek en voldaan van terug.
De resultaten die ik ervaar zijn positief. Voornamelijk door de combinatie van bewustwording en training.

Ik raad B.A.S.I.S. pt van Sierk aan een ieder aan die serieus doelen wil stellen en verder wil met zichzelf in de toekomst en daar de tijd en moeite voor wil doen.

Het trainen gaat zoveel verder dan alleen het lichaam. Ieder facett van het leven komt aan bod en wordt uiteindelijk positief getraind. Sierk ervaar ik als een professional die altijd op zoek gaat naar verbetering en de beste versie van jezelf.

Jolanda Talen

Ondernemer, Port Finance

Ik had veel twijfels om te starten.

Ben ik wel sterk genoeg? Wat als ik de oefening niet kan? Is mijn conditie wel goed genoeg? CrossFit is toch alleen voor getrainde mensen, en niet voor normale mensen die net beginnen?

Maar de ervaring die ik kreeg was juist heel goed! Sierk’s trainingsmethodes zijn anders dan ik gewend was van andere studio’s.

Mijn doel was het om mijn rugklachten te verminderen en af te vallen. Omdat ik een emotie-eter ben, en ik vroeger vaak gebinged heb, is mijn training niet alleen op fysieke maar ook mentale gezondheid gericht.

Soms krijg ik ook huiswerk of opdrachten mee om met “het stemmetje in de hoofd” aan de slag te gaan. Deze opdrachten bespreken wij meestal tijdens het warming up van de volgende les.

Sierk let tijdens de oefeningen heel goed op mijn techniek. Als de oefeningen te zwaar zijn of als ik ergens last van krijg worden de oefeningen lichter gemaakt of aangepast, zodat ik optimaal verder kan.

Sierk is heel erg motiverend, hij brengt je elke les tot de grens en er iets over. Dit zorgt ervoor dat ik alles eruit haal wat mogelijk is en meestal wist ik zelf niet eens dat ik het überhaupt kon.

Verder vind ik het heel erg prettig dat je voor een vaste moment kan kiezen om te trainen en dat je dit iedere week zelf kan inplannen via de app van Sierk.

Sinds ik gestart ben met B.A.S.I.S. pt ben ik een maatje kleiner, heb ik weinig tot geen rugpijn meer overdag en tijdens het sporten. Ik ben veel sterker en fitter geworden en heb meer zelfvertrouwen. Ik sta een stuk positiever in het leven en heb handvatten om mijn eetbuien te voorkomen.

Voorbeeld: 4 maanden geleden deden we een slee-oefening met 20 kg erop. Deze moest ik 1 km trekken. Hier deed ik toen 30 minuten over, met heel veel pijn in mijn rug en een heel hard stemmetje in mijn hoofd “ Je kan het toch niet!”. Vorige week heb ik hetzelfde rondje met 40 kg op de slee in 15 minuten gedaan! Zonder rugpijn en geen stemmetje in mijn hoofd die zei dat ik het niet kon. Ik was verbaasd over mezelf en ook heel trots.

Ik zou B.A.S.I.S. pt echt aan iedereen aanbevelen. Door het 1 op 1 training kan je gericht aan oefeningen en technieken werken en leer je je lichaam supergoed kennen. Ook mentaal wordt je een stuk sterker!

Aanvullend op twee keer per week 1 op 1 training, ga ik ook nog 1-2 keer per week naar de CrossFit lessen. Dit was voor mij eerst heel zwaar, maar met iedere les wordt het makkelijker. Na 6 maanden 1 op 1 en CrossFit mis ik het zelfs als ik een week niet geweest ben. Je kunt rustig zeggen dat ik een beetje en junkie ben geworden, en dat heb ik zelf nooit verwacht 🙂

Carolin Zaeck